Николета се озова в обятията на Меди, запалиха голям пожар с това ВИДЕО

Николета се озова в обятията на Меди, запалиха голям пожар с това ВИДЕО

Фолкзвездата Меди се озова в обятията на Николета Лозанова, а това, което направиха, нямаше как да не запали истински пожар в социалните мрежи.

Изпълнителят, който наскоро се раздели с плеймейтката Моника Валериева след доста бурна любов, май вече е готов не само да забрави горчивия привкус от раздялата, но и да приеме нова и много по-вихрена любов. Това поне показват и двамата в горещото видео.

Пак панаири: Андреа нападна Меди и шефката му, сипе люти обиди

Но докато Николета, която е бременна в момента, се чувства все така влюбена в Ники Михайлов, то за Меди любовните сюжети тепърва ще се случват.

Ни Ло взе участие в най-новия клип на Меди и влезе в ролята на такава съблазнителка, пред която малцина биха останали равнодушни.

Меди, разбира се, не е сред тях, както и сами може да се убедите.

Николета взима 200 бона, за да роди на живо по телевизията

От кадрите е видно как двамата се прегръщат страстно, а с фотосите се похвали самият певец в личния си Инстаграм профил, но после побърза да ги изтрие всичките. Защо - все още не е ясно. Най-новият му музикален проект, в който участва Николета Лозанова пък, се казва "Здрасти", а премиерата на видеото е на днешния 7 декември от 18:00 ч./show.blitz.bg

Коментирай