Никой не очакваше от Камелия да се покаже толкова гола и секси СНИМКИ 18+

Никой не очакваше от Камелия да се покаже толкова гола и секси СНИМКИ 18+

Не случайно Камелия е сочена за един от най-големите секссимволи в България и над 20 години държи първенство в подобни класации. Горещата певица не е само красива, а също така и много секси и палава. 

Никой не очакваше от нея да се покаже в такъв секси вид, предвид нейните години. Изпълнителката на "Луда по тебе" се показа по бельо от дома си и разпали страстите в социалните мрежи. 

Хитовата изпълнителка прехвърли 50-те, но продължава да хваща окото и да съблазнява с еротични кадри. Именно нейният сексапил я държи все още сред водещите имена в бранша, за сметка на много нейни колежки от онова време, които потънаха в забрава. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kamelia (@kamelia_official)

На горещите кадри Камелия позира с червен потник, който едва удържа силиконовия й бюст, и сини бикини. Певицата сподели с почитателите си, че така се разхожда в къщата си, когато има почивни дни. Имаше и хейтъри, които й скочиха, заради токчетата, които е сложила, за да изглежда по-висока и слаба. 

"Така ли ходиш вкъщи - с токчета?! Смешни сте вече с тези инфлуенсърси истории", гневят се някои от хората в мрежата./show.blitz.bg