Нелина в опасна близост до коронавируса СНИМКА

Нелина в опасна близост до коронавируса СНИМКА

Преди броени часове певицата Нелина се завърна от поредното си екзотично пътешествие. Повече от 10 дни тя прекара в Малайзия, но моментът се оказа неподходящ за пътуване в Азия и гласовитата певица преживя истински шок и панически страх по време на пребиваването си там. 

Нашумелият смъртоносен коронавирус, тръгващ от Китай, доста поизплашил туристите в Малайзия. Нелина обикаляла забележителностите с маска на лицето, надявайки се да не пипне коварния вирус. 

Нелина предизвика фурор със СНИМКИ 18+ от Малайзия

"Тук положението е страшно! Целият Китайски народ е болен, щъка навред, кашля, киха вредом край нас. Всички са с маски. Имало 53 смъртни случаи само вчера в Китай", оплака се Нелина пред наш репортер ден преди да хване полета за България. 

Нелина смая със секси тяло СНИМКИ 18+

Нелина признава, че Малайзия ще остане завинаги в сърцето й със спиращите дъха пейзажи и дружелюбни хора. Но никога няма да забрави и страха, който я овладял покрай смъртоносния вирус, който вече се разпростира и в Европа. В България също има трима пациенти, които са под карантина и се наблюдават какви симптоми ще развият. 

От нея научаваме, че на рисковите летища има скенери, които засичат повишена температура и изолират съответните пътници. Няколко човека от компанията на Нелина предпочели да не рискуват и останали в хотела. В самолета обаче почти всички пътници били китайци и не спирали да подсмърчат и кашлят, което допълнително притеснило българската група. 

Нелина вече е в България и е доста по-спокойна. Започва ударно с участията си, като няма търпение да се срещне със своите фенове. Още на 1 февруари ще се срещне с почитателите си край Русе, където ще пее в известен комплекс./show.blitz.bg

Коментирай