Нелина предизвика фурор със СНИМКИ 18+ от Малайзия

Нелина предизвика фурор със СНИМКИ 18+ от Малайзия

Певицата Нелина от седмица се радва на слънчеви лъчи в азиатската страна Малайзия. Екзотичното пътешествие гласовитата певица осъществила  вкомпанията на най-добрите си приятелки, с които всяка година си избират по една далечна дестинация. 

Почитателите на Нелина са впечатлени от красотата на Малайзия и снимките, които споделя с тях певицата. Ипълнителката на "Лято, слънце, море" предизвика истински фурор в социалните мрежи, след като сподели снимки по бански, а зад гърба й уникалният залез, който е известен за тези географски ширини.

Нелина смая със секси тяло СНИМКИ 18+

Нелина: В чужбина се чувствам като посланик на културата на страната ни

Освен величественият залез, голямо внимание се обърна и безупречната фигура на Нелина. Веднага заваляха въпроси относно тайната за перфектно тяло. Почитателите на Нелина са любопитни как така продължава да изглежда като на 20 години, а в тяло да е изпъната като струна. 

Нелина не отрича, че има силен ген, но същевременно се хвали с мотивация и строга дисциплина, които са в основата на всеки успех, включително и на визията. Малко хора имат този хъс, който се иска в една такава ситуация за постигане на поставените цели и мечти. А Нелина е доказвала и в професионален план, че е борбена и постига всичко, към което се стреми./show.blitz.bg

Коментирай

Естет

Естет 28.01.2020 13:04

Дали няма и някое младо гадже, което допринася за убийствената й фигура?

http://tools.eti.pw

http://tools.eti.pw 30.01.2020 4:47

http://tools.eti.pw

Фен на MILF

Фен на MILF 30.01.2020 17:37

Уникално тяло! Дай Боже всеки му хубава зряла какичка...

luigi-passoni@virgilio.it

[email protected] 04.03.2020 1:40

---------------grande e bella signora----------------