Нелина стана студентка и побърка Благоевград, вече е... СНИМКИ

Нелина стана студентка и побърка Благоевград, вече е... СНИМКИ

Още през март тази година ви информирахме, че легендата на поп фолка Нелина стана студентка на 51 години. Колкото и чудно да ви се струва, хъса и амбицията на гласовитата блондинка са напълно оправдани, съдейки по това, което й се случва вече.

Въпреки че има над 30-годишна кариера, изпълнителката е наясно, че винаги може да бъде по-добра, да се усъвършенства, а и да се почувства много по-удовлетворена, отколкото досега - в случая в ЮЗУ "Неофит Рилски" в Благоевград. И да, ще се изненадате, че тя няма музикално образование, но и това скоро ще се промени.

Синът на Нелина е абитуриент! Певицата разкри, че същия ден е... СНИМКИ

Късният студентски живот на Нелина предизвиква много емоции в Благоевград, където хората й се радват много. А да не говорим как реагират останалите студенти на новата си популярна колежка.

"В момента съм първи курс в специалност "Изпълнителско изкуство (народно пеене)". Нямала съм досега музикално образование. Аз съм завършила езикова гимназия в Русе и след това без да искам започнах да пея професионално, с професионални ансамбли, и така вече над 30 години. Сега съм първи курс. Научавам много неща, които не знаех. Трябваше да предприема тази стъпка много отдавна. Това е една от положителните страни на Ковида. Много стоях вкъщи и веднъж се срещнахме с Баровеца (Илиян Михов, б.а.) да запишем една песен. Аз му викам: "Вече откачам вкъщи", а той: "Абе, вземи завърши едно образование, ето аз преподавам онлайн". И така стана, сега съм в курса на Бинка Добрева първа година. Имам още два изпита, стискайте ми палци", сподели гласовитата блондинка наскоро пред Цитиридис.

Откраднаха самоличността на Нелина във Фейсбук

"Студентите, като ме видят в университета, и възкликват: "Абе, това не е ли Нелина?", "Да, тя е". "Ама преподава ли?", "Не, учи". "Е, как така, ти трябва да преподаваш, а не да учиш". Живея в студентското общежитие с моите съученици. Откачих вкъщи две години, не исках да ходя на квартира и отново да съм сама. Толкова е хубаво. Млади хора, посрещат ме отпред пред общежитието, пускат "Бял Мерцедес" по купони. По улиците в Благоевград толкова ми се радват. Човек винаги трябва да предприема нещо ново", сподели още легендарната певица.

"Установих, че ретрото сега е на мода. Синът ми не е бил роден, когато създадох тази песен, но сега тя се върти навсякъде. Посред нощ ми пращат клипчета, съобщения как им е любимата тази песен. До ден-днешен продължават тези песни, които имат някаква магия, тъй като са били много истински когато са правени.

Нелина скочи на Кацаров: Баща ми си замина за часове! Хората мрат като кучета, слезте на земята!

"Синът ми току-що завърши 21-во училище в София, работи, сам си изкарва парите. Има бизнес нюх, което е най-важно за мен, разчитам на късмета му. Работи от три месеца, много е доволен. Парите не му стигат много, защото ходи постоянно по купони. Аз, като си изкарах първите пари, отидох и ги издумках наведнъж, ама толкова ми беше хубаво и сладко. Нашите нямаха пари, дори салам да купят, месо рядко влизаше в нас. Това беше през 1991-ва, тогава бях в Сърбия и отидох на битака, купих си турски анцуг, шарен – във всички цветове на дъгата, както и едно дипломатическо куфарче, пълно с касетки на Лепа Брена, Цеца и Драгана Миркович", припомни си още Нелина./show.blitz.bg

 

Коментирай

Hali Galli

Hali Galli 09.06.2022 17:52

Отворете една рублика - Аз съм тъпа чалгарка и пишете в нея.

Чл. кор. проф. д-р на т.н. инж. Пецко Пецкалов

Чл. кор. проф. д-р на т.н. инж. Пецко Пецкалов 10.06.2022 4:17

Недялка по-добре да беше записала атомна и ядрена физика.

ахмак доган

ахмак доган 10.06.2022 8:29

рязания ми член щтръкна....