Откраднаха самоличността на Нелина във Фейсбук

Откраднаха самоличността на Нелина във Фейсбук

Жесток удар понесе Нелина, след като хакери й отнеха самоличността в социалните мрежи. Гласовитата изпълнителка ще трябва да се сбогува с огромния брой почитатели във Фейсбук, но се закани да ги събере в нова страница. 

Още вчера звездата от попфолка и народната музика заяви за нередности в управлението на официалната си страница във Фейсбук, където се бяха присъединили над 80 хиляди верни почитатели. Днес ситуацията ескалира и певицата е извън управление на собствената си страница. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nelina (@nelina.music)

Вчера Нелина сигнализира, че страницата й е хакната и администратори са други хора. "Поне бяха добри да ме поканят за модератор и още мога да пиша и качвам ,но докога... Ако някой може са ми помогне за връщане на пълните ми права върху страницата, ще съм брагодарна! Предварително се извинявам, ако нещо пишат или искат от мое име", гласеше съобщението на Нелина вчера. 

Днес използва личния си профил, за да оповести, че  хакерите всъщност не са били толкова добронамерени. "С голямо съжаление ви съобщавам, че страницата ми Nelina е хакната и вече нямам достъп до нея. Очаквайте скоро новата ми страница. Всички публикации и лични съобщения от тук нататък няма да са от мен". 

Нелина подкани почитателите си да я последват в нейния Инстаграм, където също могат да бъдат в течение с нейни проекти и участия./show.blitz.bg

Коментирай

Рон Джереми

Рон Джереми 11.12.2021 6:14

Хакната