logo

Нелина отишла на гости на Баровеца, а съпругата му... СНИМКИ

Нелина отишла на гости на Баровеца, а съпругата му... СНИМКИ

"Сините очи" - дуетната песен на Нелина и Илиян Михов - Баровеца ги събра в "Шоуто на Николаос Цитиридис". Ветераните във фолка се изправиха в отбор срещу по-младите си колеги Диона и Меди. 

Компанията се разприказва, а Нелина се отпусна и призна забавна история в дома на Баровеца и защо неговата съпруга е реагирала остро, след което й наложила забрана. 

Илиян Михов поканил Нелина в къщата си, за да запишат песента. Още с влизането си гласовитата певица веднага съзряла огромната кутия с шоколадови бонбони на масата и посегнала да си вземе, за да натрупа енергия за предстоящите записи. 

Баровеца веднага я стопирал и заявил, че съпругата му не дава да се пипат бонбоните, преди да свършат работа. "Да видиш колко бързо изпях каквото трябваше, за да мога да нападна бонбоните. Какво да правя - имам слабост към шоколад", призна си изпълнителката на "Бял мерцедес". 

И макар да не спечелиха в битката срещу младите си колеги, Нелина и Илиян се представиха изключително на ниво и показаха защо толкова години са се задържали в бранша и имат зад гърба си такава солидна фенска армия./show.blitz.bg

 

Коментирай

Маго - Карин

Маго - Карин 01.01.2021 9:34

Въх, колко важна за вселената новина!

DRAKON

DRAKON 01.01.2021 10:51

GOLQMA NOWINA KAKWI SA TIQ SWETOWNO IZWESTNI??