Нападнаха жестоко Тита заради Фики, обвиниха я, че... ВИДЕО

Нападнаха жестоко Тита заради Фики, обвиниха я, че... ВИДЕО

Броени дни, след като избухна с дуета си с Фики - "Забравяй ме", Тита бе доста неприятно изненадана. Младата певица отнесе сериозна доза негативни коментари от страна на феновете си, а причината е ясна - преквалификацията й в лекия жанр.

На почитателите на пищната блондинка явно вече им липсват парчетата й от типа "Антилопа", защото посрещнаха с доста гневни коментари втория й поп фолк проект.

Тита го направи с Фики! Показаха на всички, че... ВИДЕО

"Българската музикална сцена имаше нужда от твоята поп музика! Чалгаджии колкото щеш!", гласи един от по-меко звучащите коментари по адрес на Тита. А в друг директно се казва: "Изобщо не ми хареса, не е твоя стил!". Вероятно доста обидно за изпълнителката е прозвучал и този - "Усети къде е нишата за големите пари и ти се втурна там, лошо".

Тирадата от гневни писания в социалните мрежи към Тита продължава така: "Песента е много хубава, ама без Тита, съжалявам... Браво, Фики!", "Тита е пълен ужас. Сякаш не пее, а вика. Рапът повече й отива" и "Записвате дуети с некадърни певици и песните, макар и хубави, отиват в нищото. Това не е песен, която бих слушала втори път".

Тита го закъса със здравето, губи гласа си в следствие на...

Вероятно по-голямата част от коментиращите са фенове на Фики Стораро. Но дори и мощната негативна порция отзиви не попречи на "Забваряй ме" да събере около 225 хиляди гледания в платформата за видеосподеляне YouTube само в рамките на два дни.

Припомняме, че Тита направи своя дебют в поп фолка миналия месец май. Премиерното й парче отново бе дует - с Джена със заглавие "Да си траят". И тогава мнозина изразиха съжаление, че любимката им е решила да сменя рязко стила./show.blitz.bg

Коментирай

Дедо Шишарко

Дедо Шишарко 15.02.2022 9:51

Тита, ако иска да заработи, да се обади. Дедо Шишарко плаща добре.

лулу

лулу 16.02.2022 13:35

яко пиче - колко ли е тарифата, че много чичаци се редят да й се изредят

hkalkovski

hkalkovski 16.02.2022 22:22

Много добра песен само могат да завиждат мъжката аудитория това са бг хората да обсъждат негативно тези хора като тита и фики го правят за нас да се веселим като ги чуваме аз мога да каза само Напред и дано още дълго време ни радвате с присъствието си