Тита го направи с Фики! Показаха на всички, че... ВИДЕО

Тита го направи с Фики! Показаха на всички, че... ВИДЕО

Музикалният лейбъл на Криско явно окончателно се преориентира към попфолк жанра. Криско вече открито пее чалга по участията си, а Тита нагази в тези води с успешен дует с Джена. 

С новата си песен Тита също дава ясна заявка, че е решила да се конкурира с най-успешните имена от лекия жанр. За тази цел се съюзи с колегата си Фики в дует. Двамата представиха голямо чалга парче, което вече се чува от всяко заведение, кола и радио. 

"Чакането приключи️ Имах възможността да направя песен с още един мой талантлив колега Фики.  “Забравяй ме” е вече в YouTube само в канала ми", каза Тита, която не беше пускала нова продукция повече от година. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ♕Tita (@hrisistar)

"Имах възможността да запиша дует с една уникална моя колежка - талантливата Тита! Направихме песента и клипа към нея с много любов за всички вас", хвали се Фики.

Изглежда всички хип-хип звезди се предават на лекия жанр. Гери-Никол също мина в редиците на фолк певиците, а сега Криско и Тита даат много сериозна заявка да са новите звезди в този жанр. 

Колежката им Дара, обаче, е категорична, че никога няма да стане попфолк изпълнителка. Не отхвърля възможността за дует с представител на този жанр, но окончателно да запее кръшните ритми - не./show.blitz.bg

 

 

Коментирай

пловдив

пловдив 12.02.2022 13:16

без мелодия само трака трака.... не ми харесва

Така е пловдив

Така е пловдив 12.02.2022 16:53

Това е песен еднодневка по калъп. Композиторът е слаб. Само солото на Фики малко я спасява.

Рони

Рони 12.02.2022 23:40

Поредната боза

Мима

Мима 13.02.2022 3:56

Във леглото ли го направиха ,пишете точно.

баста на чалгата

баста на чалгата 13.02.2022 11:03

Поредна простотия=чалгария.

Митко Митев

Митко Митев 13.02.2022 11:54

Всички чалгаджии са боклуци сега и това момиченце тита Криско зинали са им гъзовете за пари не избират жанра само и само да се клечат пълни простаци и селяндури

Hali Galli

Hali Galli 14.02.2022 10:11

Ева ти тъпата песен. Тоя циганин, де взема да оди да бачка в чистотата, а тая тн певачка - с това дупе може да изкара яко пачка... Кой идиот мангал слуша подобна антимузикална повърня!?