Най-после! Кали показа младото си гадже от почивка в Неапол ВИДЕО

Най-после! Кали показа младото си гадже от почивка в Неапол ВИДЕО

Гласовитата певица Кали реши този път да не работи на Нова година, а вместо това да отиде на заслужена почивка извън България. Тя показа, че с нея е колегата й и неговата съпруга, както и гаджето на певицата. 

За първи път Кали говори открито за новата си връзка и показва кой е мъжът до нея. 

Изпълнителката на хита "Като те почна" пусна първи лайф в Инстаграм и разходи виртуалните си приятели из италианските улици на Неапол, където се намира в момента. Нейният приятел я държеше за ръка през цялото време и Кали реши да вдигне завесата и да си признае. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KALI (@kaly_music)

"Нали е модерно да се показва само ръката на гаджето, та ето го до мен. Да се знае, с гаджето съм", заяви с чувство за хумор талантливата фолк звезда. За него знаем, че е по-млад от Кали и се казва Анастас. След няколко неуспешни връзки, явно певицата е решила този път да пази любовта си в страни от медиите, за да може по-дълго да се задържат заедно.

Неотдавна Кали сподели, че има намерение всичките й участия вече да са с жив бенд. Освен това подготвя голям концерт на 1 април, в който ще се включи и бащата на Денис Теофиков./show.blitz.bg