Мутри с пистолети нахлули в офиса при Андреа преди да излезе пияна на сцената ВИДЕО

Мутри с пистолети нахлули в офиса при Андреа преди да излезе пияна на сцената ВИДЕО

Певицата Андреа направи шокиращи разкрития за скандалното си участие отпреди няколко дни, на което се появи мъртво пияна. В мрежата се пръкнаха клипчета от въпросното участие и звездата стана за смях. Но се оказа, че за всичко си има причина.

Изпълнителката на хита "Неблагодарен" взриви всички с откровението, че е била нападната от мутра с пистолет. А в основата на всичко стои бившият й любим Кубрат Пулев. 

"След като всички сте страшни съдници, реших да разкажа какво стана преди да изляза да пея. В офиса дойде една мутра и заедно със собственика имаха пистолети. Аз седнах с жената на шефа и говорихме за постиженията на Кубрат, въпреки Джошуа и Кличко. Тогава собственикът и мутрата казаха, че Кубрат е помияр и никога не е постигал нищо и не знам какво. Помолих мутрата да излезе, но той не го направи и обидите към Кубрат продължиха.

 

Аз станах и ударих мутрата в корема и той ме залепи с шамар към стената. Получих сътресение и паднах на земята. И след това моят шофьор ме хвана, защото бях готова да го убия. След това се напих, защото психиката ми не издържа! Не извиках полицията, защото винаги съм била мъжко момиче! Собствениците, които наричаха Кубрат помияр, казаха, че цялата публика е дошла за мен и, че няма как да не пея. Мълчах, защото съм мъжко момиче!", оправда се Андреа в социалните мрежи. 

"Ако сме нормална държава, това заведение ще е затворено отдавна ! Това, което преживях, беше срам, че бях на земята и получих сътресение. Баща ми искаше да звънне на полицията, но аз не позволих, защото винаги съм била мъжко момиче! Защо защитих Кубрат? Защото 15 години сме били едно цяло и каквото и да е направил, аз не понесох обидите! "Ходете и пейте там!" , "бъдете големи звезди!", "нали за такива се мислите!" Но за такива места сме обслужващ персонал! Може би трябваше да замълча, но природата ми е друга и не съжалявам ! Съжалявам хората, които мълчат, мълчат на избори, мълчат, когато цените се вдигат и нямат какво да ядат! Знам, че след този пост ще си навлека много неща! Съжалявам, че бях неадекватна, но не понесох фалшиви мутри и фалшиви герои!", споделя със сълзи на очи блондинката, която явно все още не е преживяла раздялата с боксьора./show.blitz.bg

Коментирай

Ами,

Ами, 21.04.2023 11:22

Фантазетата на нЕкаква друсалка...

Яко

Яко 21.04.2023 11:42

Публиката дошла за нея, ама тя се отрезала като тръба от двата края, респект за такива творци

Тити без пипи

Тити без пипи 21.04.2023 11:51

Много тъпа пръдла, ама мно-го! И постоянно във филма, няма край тоя филм баси...

хаха

хаха 21.04.2023 13:42

Тая дебелана не можа ли да измисли нещо по-нормално да каже ахахха

Хахаха

Хахаха 21.04.2023 15:46

За да оправдае мръсното си пиянство, измисли боя с мутри. Хахаха. Дали мисли, че някой и вярва. Злоба. Не може да се примери, че кобрата я изрита, и е щастлив със семейството си. Сега се чуди как да привлече вниманието му.

.....

..... 21.04.2023 15:50

Малко ми е жал вече за нея .толко ли не може да приеме че Кубрат има семейство и е продължил напред, да продължи и тя ,не е незаменим...защо допуска да пропада така ,заслужава ли си заради еди мъж ,който тръби навсякъде ,че иска още деца от жена си.Ужас не бих се съсипала заради такъв

Кънчо

Кънчо 21.04.2023 19:03

Директно в гъза! Без обяснения!

Фашист

Фашист 21.04.2023 20:03

Важното е купона да е на шест.

Кольо

Кольо 22.04.2023 12:57

Тази е голяма мотика пияна до козерката

Ange

Ange 23.04.2023 1:54

Тази е в момента най-големия клоун в Бг …