Падение за Андреа: Излезе неадекватна на сцената, разкрачи се и... ВИДЕО

Падение за Андреа: Излезе неадекватна на сцената, разкрачи се и... ВИДЕО

Фолкпевицата Андреа рядко може да има участие, което да не превърне в скандал след това с провокативното си поведение и изцепки. И този път не беше изключение, а видеата с поведението на чалга изпълнителката скандализираха мрежата.

Потребители в социалната мрежа Тик-Ток показаха неадекватното състояние на изпълнителката, на която, както става ясно от клиповете, й е трудно да си държи краката затворени през цялото време, а на моменти дори залиташе много сериозно, търсейки дивана, за да седне.

Андреа изплака мъката си и разкри как е била нападната от колежки

 
@slavov77 #for #foryou #fakebody #andrea #singer ♬ Здрав. Як. Силен. Стабилен. - FYRE

По традиция тунингованата блондинка е облечена предизвикателно - този път в ултра къса червена рокля с голи рамене, от която просто нямаше как да не се вижда бельото на Андреа, която пък хич не се свени да го показва.

@xclub_xclub About last night ANDREA Club X #partynight 08.04 Live #fy #fyp #fyppppppppppppppppppppppp #partytime #aboutlastnight #lom #lombulgaria #nightclubx #nightlife #nightvibes #andreabulgaria ♬ original sound - night_club_X

Изпълнителката не за първи път заложи на предизвикателното си поведение, отколкото на пеенето, което на моменти беше и доста фалшиво. На моменти Андреа забравяше и текста на песните си за потрес на всички присъстващи.

Андреа показа дома си, изненадата е голяма СНИМКА

 

В разговор с последователите си в Instagram по-късно чалга изпълнителката сподели, че след популяризирането на скандалните й видеа в Тик-Ток е получила невиждано много предложения за участия.

"С годините съм имала много по-скандални участия и това ме навежда на мисълта и притеснението, че Tik Tok направи така, че хората да търсят евтин сеир, дали да се гаврят със себе си или други! Боли ме повече за хората, които изпитват удоволствие да обиждат и да плюят! Изпитват удоволствие да мразят! Това ме притеснява повече от каквито и да е скандали! Скандали в шоубизнеса винаги ще има, въпроса е, че установих от къде дойде нападката и насъскването, но аз не водя войните си така!", пише Андреа в Инстаграм профила си./show.blitz.bg