Мирише на сватба: Глория се пусна в бяла рокля и... СНИМКИ

Мирише на сватба: Глория се пусна в бяла рокля и... СНИМКИ

Примата на попфолка Глория отново накара феновете си да се вълнуват много, защото се появи изненадващо с чисто бяла елегантна рокля. Намеците, разбира се, бяха в посока Менделсон и сватба.

Изпълнителката пусна интригуващите фотоси в личния си Инстаграм профил, демонстрирайки и топ формата, в която се намира за наближаващото лято.

Глория публикува скандална СНИМКА с гаджето, на която се е сгушила в него

Все още не се е чуло Глория да е получавала предложение за брак от младото си гадже, но кой знае, може пък двамата неподозирано да кроят подобни планове. Или пък вече да са ги привели в ход...

Азис със сензационно признание за Глория, тя онемя ВИДЕО

Дали двамата са минали под венчило или не, тепърва ще става ясно, но едно е сигурно - младото гадже на Глория сериозно й е влязло под кожата, щом я провокира да пуска такива фотоси в профила си, при все, че иначе тя е доста избирателна и внимава какви постове качва в мрежата./show.blitz.bg

 

Коментирай

ха ха Хо

ха ха Хо 17.05.2023 15:08

Мирише на веяна скумрия.

.....

..... 18.05.2023 5:27

и аз искам да се оженя за леля илиаДа- богиня! и ще мога всяка вечер да и свалям пликчетата.....

Нищо

Нищо 18.05.2023 8:58

интересно - и проститутките понякога се омъжват, но тази е и педофилка. Кривогледа е, фалшива и с много комплекси, но му е платила на цигане то (доскоро на нея й плащаха, ама вече няма как).

яко

яко 18.05.2023 17:15

ми мерише на риба !