Азис със сензационно признание за Глория, тя онемя ВИДЕО

Азис със сензационно признание за Глория, тя онемя ВИДЕО

Азис направи сензационно признание за Глория, при това на живо и пред слисания й поглед. Случката е от тяхна съвместна изява в заведение, а думите на Краля на попфолка буквално сразиха колежката му.

От споделеното става ясно, че Азис е написал куп хвалебствия към Глория още преди време, като й е изплатил съобщение. Сега обаче той показа публично и възхищението си към нея, спомняйки си за този случай. Двамата са хванати за ръце, а певецът разказва с емоция за това, което й е написал и как е реагирала тя.

Азис показа как се чука с новото си гадже СНИМКА 18+

"В един момент аз осъзнах, че всъщност това е най-красивата певица на земното кълбо! И й го написах! Казах й така: "Знам, че този есемес ще бъде странен за теб, но искам да излея душата си… Ти си.. Ти си… Ти си… При което тя ми изпрати усмивка и ми каза: "Благодаря ти много!", избухна със суперлативи той.

Глория проговори за скандала с битата Мария СКРИЙНШОТ

Азис и Глория през годините винаги са демонстрирали не само отлично партньорство на сцената - с незабравимите си дуети, но и много добро приятелство в живота, което изпълнителят потвърди за пореден път с това словоизлияние./show.blitz.bg

Коментирай

БихЯпшибал

БихЯпшибал 29.04.2023 22:26

Бас държа,че Васкоко сигането е искал да я лиже, защото не може да еве,но Гло е била тогава на легло и не е обърнала внимание на мераците му.Сега много съжалява.

Алекс

Алекс 30.04.2023 1:16

Как може да има толкова прости коментари. Сигурно е написано от циганин,или неграмотен малоумник!!!!

Баба Вуна

Баба Вуна 30.04.2023 1:33

Седя си в каруцата и тя до мене! Коя бе? Купих си кола и тя пак до мене! Коя бе? Самолет си купих и ето я пак до мене! Е коя бе? Е тя- простотията бе!!! И ако сте и млади хора ?! Ужасия към простотията!

Педал

Педал 30.04.2023 8:54

циганин за отявлена прости. тутка. Чудно...

ЕМИ

ЕМИ 30.04.2023 13:15

Присъствах на нейно участие наскоро.Невероятно красива жена. Има осанка на кралица.