Милко Калайджиев разкри абсурдна история за Галена и ходенето й до Китай

Милко Калайджиев разкри абсурдна история за Галена и ходенето й до Китай

Милко Калайджиев се радва на любовта на феновете не само у нас, но и по света. Оказва се, че певецът има почитатели и в далечен Китай.

В това се е убедила лично Галена, споделя Калайджиев в “Забраненото шоу на Рачков“.

Певецът разказва, че неговата колежка и техни общи приятели се качили на такси в азиатската държава и с почуда установили, че шофьорът слуша песента “Къде си, батко“. На въпросът им, дали знае кой изпълнява тази песен, той отговорил, че няма представа, но му харесала след като я чул в интернет, откъдето впоследствие си я свалил.

Милко Калайджиев разкри и още малко известни факти за себе си. Един от тях е, че в началото на кариерата си е изпълнявал италианска музика, като се учил да пее с песните на Адриано Челентано, Тото Кутуньо и Джани Моранди. Изпълнителят демонстрира таланта си, като изпя по италиански начин хитовете “Сузана“ и “Къде си, батко“.

Друг интересен факт, който Милко разкри е, че има 30 декара бостани. Певецът показа завидни земеделски умения и от трите му поднесени дини, с по едно почукване установи коя от тях е зряла. След като я разряза, тя наистина се оказа червена.

В края на участието си легендарният певец влезе в ролята на жури в новия проект “Милко търси талант“ и доказа за пореден път  усета си на откривател на музикални таланти./show.blitz.bg

Коментирай

Х А К

Х А К 31.03.2021 17:41

МИЛКО КАЛАЙДЖИЕВ трябва да стане рекламно лице на МАСТИКА ПЕЩЕРА ! (Нали мастиката върви с диня !? ) Да направи песен ! Веднага ще стане ХИТ ! Желая Му успех !

баста на чалгата

баста на чалгата 31.03.2021 19:03

Това смешно мъжле е известно с това,че ДПС му подари къща за гости с европейски пари,кандидатира го за кмет на Свиленград и че пя нелегално на рожден ден по време на пандемия.

БАБА ДОРА

БАБА ДОРА 01.04.2021 15:26

СТРАХОТЕН Е, НО СИ Е ЦИГАНИН.

Jon

Jon 01.04.2021 18:27

Samo prostotii pihete

Никол Тодоров

Никол Тодоров 03.04.2021 1:47

Уау, каква ТОП новина. Вдигнахте рейтинга до неузнаваеми цифри, с тази новина. :D :D :D