Мария се отърси от побоя и се пусна гола СНИМКИ 18+

Мария се отърси от побоя и се пусна гола СНИМКИ 18+

Мария се отърси от побоя и започна отново да се съблича в социалните мрежи. Фолкпевицата, която доскоро се жалваше, че е преживяла нещо ужасно, май е простила за действията на мъжа си Миро и без свян се пуска така, както майка я е родила в профила си.

"Хубава неделя бонбони", гласи коментара на изпълнителката под първия от поредицата горещи кадри, с които заля последователите си през уикенда. Разбира се, тя се намира на екзотично местенце, където щедро си угажда на всички прищявки.

Мария с любопитно признание след побоя за Миро: Аз съм моногамна, а той е... ВИДЕО

И докато феновете й се наслаждават на гледката, Мария, все пак напомня в интервю за Vbox7.com, че е... доста срамежлива, а най-вредния й навик е да хапва в леглото. За второто лесно ще й повярваме, а за първото оставяме коментарите на вас.

"А пък го забранявам на всичките ни деца", не крие певицата и добавя: "Аз като цяло съм много дисциплинирана и всичко ми е по план. Полезни навици в ежедневието имам много".

Мария забрави побоя и пръсна мрежата с култово ВИДЕО: Не съществува сума, с която да се...

Като видите колко срамежлив вид има на кадрите в профила си, трудно ще й повярвате, но както се казва - най-върлите фенове първи си затварят очите, но до време.

"Навън съм принцеса, а вкъщи съм обслужващ персонал", не спира с бисерите Мария, докато профила й прелива от горещи кадри, от които ясно личи, че не й е трудно да сваля и дрехи, и задръжки./show.blitz.bg