Мария с любопитно признание след побоя за Миро: Аз съм моногамна, а той е... ВИДЕО

Мария с любопитно признание след побоя за Миро: Аз съм моногамна, а той е... ВИДЕО

Мария май всячески се старае да измести публичното внимание от ситуацията с побоя и обвиненията, които отправи към мъжа си Миро и на тяхно място да даде фокус на кариерата си.

Дали обаче, феновете й ще искат с такава лека ръка да загърбят историите в личния живот на фолкизпълнителката, при все, че там става дума за доста преминати граници на взаимоотношенията, най-меко казано. И все пак, за Мария най-важен сега се оказва актуалния й сингъл "Обичам да е лято", който се появи преди броени дни.

Мария забрави побоя и пръсна мрежата с култово ВИДЕО: Не съществува сума, с която да се...

В скорошно тв интервю чалга дивата призна, че от години работи с едни и същи хора, а екипът й е от доказани професионалисти, с които се разбира перфектно. "За мен е известно, че съм моногамна като човек", заяви изпълнителката.

Въпреки току-що направената премиера, Мария бърза към следващия си проект, който вече е ясен. До дни ще бъдат реализирани записите, следва и работата по видеоклипа, а премиерата и на този сингъл изобщо няма да се бави, гарантира тя. Планира да пусне проекта още през месец юни.

За своя личен свят пък, хитовата изпълнителка разкрива единствено: "На този етап от живота ми мога да се нарека един щастлив човек, една щастлива жена".

Всички са в шок от това решение на Мария след побоя от Миро Дзвера СНИМКА

А по отношение на дъщеря си, която е тийнейджър казва, Мария е откровена: "Марая е на една друга вълна в момента, в която си има свой собствен свят. Гледа си училището, не мога да се оплача, сега ще стане на 15 години. Запозната съм с плановете й за летен лагер, за почивка с нас, за най-добрата й приятелка и до там. Опитвам се да не я задушавам. Дала съм й едно лично пространство".

За финал фолкпевицата изрази категоричност по отношение на мъжа си и дори каза публично: "Разчитам на моя съпруг, на моята сестра, на моята майка и дотук се изчерпват. Но Миро е единственият, на когото мога съвсем да се доверя. Сякаш във времето още повече се стиковаме"./show.blitz.bg

Коментирай

дядо стефчо

дядо стефчо 21.05.2023 10:22

Всичките от тая група са оолигофрени.

георги

георги 21.05.2023 11:12

Тази срам няма ли ? Маро вземи се гръмни най-добре, никой не ти вярва да знаеш жалка си . Хаха моногамна била хаха .....

Митака

Митака 21.05.2023 12:17

Малко я е бил !

Alex

Alex 21.05.2023 12:56

директно в гъзъ!

Вера

Вера 21.05.2023 16:51

Какво нещо са парите,може да я бие,но нали има пари.Тази грозотия как може мъжете да я харесват.

Лора

Лора 21.05.2023 16:53

Толкова е грозна с тези устни,с този нисък ръст обаче съмочувстве до облаците.Грозно и противно.

Жалка

Жалка 22.05.2023 3:26

Жалко нищожество!

Надя Хаджийска

Надя Хаджийска 22.05.2023 10:45

Гръмни се грозно жалко подобие на жена.....А да ви питам и вас защо пишете за това.......Хибрид това не е жена

Samodiva

Samodiva 22.05.2023 14:18

Da e giva i zdrava !