Луна се изповяда преди Великден!

Луна се изповяда преди Великден!

Броени часове преди Христово Възкресение фолкпевицата Луна изпадна в откровения в социалните мрежи. И въпреки че сме я виждали  много пъти как разсъждава на глас, особено когато беше в Къщата на "ВИП Брадър", си струва да видим поредното признание на блондинката.

В типичен стил фолк ветеранката влезе в дебрите на дълбокомислието, за да стигне до един от най-тежките изводи в живота. Повод за него, разбира се, е предстоящия и един от най-светли български празници – Великден.

Луна стана пастирка! (СНИМКА)

„Голгота е място на Бога, място на възход в Бога. Тук се проверява Истинската Любов. Защо? – За да може да й се даде възкресението във вечността. Възкресението, това е правото да живееш в Бога, в свободата и да си в единство с Него. Без Голгота няма завръщане”, пише Луна във виртуалното пространство, а под поста си е публикувала и актуална своя снимка.

Няколко дни преди това пък, изпълнителката е загатнала, че подготвя нова изненада за феновете си. „Скоро нещо ще се случи! Очаквайте!..”, пише тя, без да пояснява какво точно има предвид. Както се казва обаче, ще поживеем, ще видим./show.blitz.bg

Коментирай

taka e

taka e 27.04.2019 17:52

След раждането качих 30 килограма, а съпругът ми за малко да ме напусне, но открих най-лесния и бърз начин да отслабна, за да не качвам повече килограми https://bit.ly/2X7IWdc

Jeffreyaginc

Jeffreyaginc 06.06.2019 15:49

http://mysite.ru - http://mysite.ru