logo

Луна стана пастирка (СНИМКА)

Луна стана пастирка (СНИМКА)

Луна обича да шокира, освен това винаги го прави със завидно остроумие. Русата „тигрица”, както самата тя често се определя, смени Президентството с... пасище.

Фолк дивата показва, че е готова на всичко, за да привлече вниманието и това е поредното потвърждение за това. В скорошна снимка в личния й фейсбук профил се вижда ясно каква е новата й роля – на пастирка.

Около изпълнителката на „Леко, леко, леко” се разхождат доволно стадо овце, а тя е предоволна да ги предвожда.

„Не посягайте на животните, а се учете от тях!”, пише Луна под атрактивния фотос и ловко препраща към клипа на новата си песен, в който обикаля гори и паланки, възседнала кон. Съвсем неслучайно, разбира се, пътешествието й из китната българска природа завършва... пред Парламента./show.blitz.bg

 

Коментирай

аз  съм  ВЕСКА

аз съм ВЕСКА 11.02.2019 15:30

МЕТАФОРИЧНО Е ВЗЕЛА РОЛЯТА НА ПАСТИРКА ....Е , С ТАЗИ РОЛЯ И ЩЕ СИ ОСТАНЕ . АКО Е ПРОЧЕЛА В ПИСАНИЯТА ,ИЛИ СА И КАЗАЛИ , ЧЕ БУДА ИМА МНОГО КОСА , ПРОПУСНАЛА Е ДА ЗАПОМНИ , ЧЕ 10000 ПЪТИ Е И С ПОВЕЧЕ МЪДРОСТ .

taka e

taka e 12.02.2019 0:26

ако ти е омръзнало да ти викат кюфте,пълничката,дебелата вземи си това ,гаратирам ще спреш да плюскаш като луда,ще остлабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2kqNpXz

Боздуганова

Боздуганова 14.02.2019 20:36

За фолк лудата Луна само тази професия и подхожда на характера и физиономията.