Луна не прилича вече на себе си! Получи изненадващо интимно предложение от... СНИМКА

Луна не прилича вече на себе си! Получи изненадващо интимно предложение от... СНИМКА

Ретро звездата Луна, която имаше мераци да стане президент на България, претърпя пълна метаморфоза във външния си вид. Изпълнителката на "Бягайте крачета" качи снимка, на която никой не може да я познае. 

Изглежда Луна се е подложила на доста разкрасителни и вероятно пластични интервенции, за да се подмлади до неузнаваемост. Единствено е репила да запази русия цвят на косата си. 

С тази провокативна снимка, на която не прилича на себе си, Луна заявява категорично, че иска отново да ходи по участия и да изпълнява хитовете си. Тя е оставила констакт на свой мениджър, който отговаря за всичките й медийни изяви, както и концертни участия. 

Новата визия на Луна веднага прикова погледите на мъжете, а един то тях се оказа доста смел и отправи директна покана към нея: "Здравей ,Луна. Как си? Какво правиш? Искаш ли с теб да сме гаджета и да има любов и обич между нас за вечни времена.". 

На този етап певицата не е отговорила на мераклията, който със сигурност тръпне  очакване за комуникация с жената, в която е влюбен./show.blitz.bg

 

Коментирай