Луна и младото й лъвче се натискат голи в басейна СНИМКА 18+

Луна и младото й лъвче се натискат голи в басейна СНИМКА 18+

Фолк легендата Луна вече не крие любовния си романс с мускулестия красавец Петър, 20-годишното лъвче, което забърса по време на снимките на последния си видеоклип.

Прецъфтялата фолк дива и младокът отдъхнаха заедно в тузарския Спа Хотел Белчин. Там двойката е прекарали 10 дни и според очевидци само дето не са се награбили в фоайето - постоянно се целували и прегръщали пред погледите на посетителите на хотела.

Луна раздели младия си любовник с двете му деца

"Сигурно го правят по 3 пъти на ден, добре, че момчето е само на 20, та да й издържа на мерака", цъкат с език очевидци на отношенията между разгонената двойка.

Изпълнителката на “Бягайте, крачета” официално оповести младото си гадже вчера, публикувайки общите им снимки в профила си във фейсбук, пише Lupa.bbg. “Изживяваме това, което сме искали най-много, любовта не се измерва в километри, а в истински моменти”, пише бившата риалити звезда.

Ето го младото гадже на Луна СНИМКИ

За пръв път от дълго време Луна открито демонстрира отношенията си с мъж. Години наред из медиите се тиражират легенди за турски милиардери, арабски шейхове и знакови политици./show.blitz.bg

Коментирай