Лияна потвърди новина на "ШОУ": Разделих се с бизнесмена Цветан Петков

Лияна потвърди новина на "ШОУ": Разделих се с бизнесмена Цветан Петков

Не съм осведомена, че през есента сме щели да се женим, казва тя

Пред репортерката Елизабет Методиева и предаването „Папараци” певицата Лияна потвърди новината на „ШОУ”, че е приключила отношенията си с бизнесмена Цветан Петков. Както вече писахме, чалга звездата живее сама от известно време и е решила отново да възобнови музикалната си кариера.

Малко след като гръмнахме със сензационната новина за ВИП раздялата, нейният приятел излезе с отворено писмо до медиите, в което се опита да ни оровергае и дори заяви, че още есента ще вдигне сватба с Лияна.

Оказва се, че Лияна не е била осведомена за намеренията му да мине под венчило. И на този етап тя няма намерение да го прави, но не го изключва като възможост. Може един ден да се влюби и да пожелае да бъде булка, но това няма да е с вече бившият й приятел.

„Сама съм и се чувствам самодостатъчна, имам си дете и това е най-чистата любов. Нямам намерение и желание да споделям живота си с когото и да било”,сподели тя пред светския репортер Елизабет Методиева.

„Живея на определено място сама и то от доста време. Не виждам пътя си с никого. Не мога да подаря времето си на мъж. Навикът се превръща във втора природа. Твърде дълго съм живяла сама и ми хареса. Никога няма да се откажа от този розов свят, защото там се чувствам добре. И на никого няма да позволя да ме раздели с мечтите ми”, допълва тя.

Тези думи на Лили, както и 3-годипното й отсъствие от сцената породиха съмнение, че бизнесменът я ограничавал от сценичните й изяви. През това време натрупала много творческо вдъхновение, което предстои да бъде опаковано в редица песни и видеоклипове.

До броени дни се очаква новото й парче „Принцеса”. Видеото е посветено на жените, които са жертва на домашно насилие. „Майка съм на голямо момиче и знам какви вълнува младите, за какво си говорят. Знам и на кого искат да приличат”, заявява тя. На мнение е обаче, че най-усмихнатите лица на кориците на списания, на видеоклипове и интервюта всъщност крият лична драма, за която не искат да говорят. И ако всички тези млади момичета знаят тези подробности от живота на своите идоли, те никога няма да искат да приличат на тях и да се стремят да живеят техния живот./show.blitz.bg

 

Коментирай

neka

neka 06.02.2019 9:07

животът без любим човек и деца няма смисъл.ужасявайки се от своето дебело тяло аз твърдо реших, че трябва да се променя и да стана идеална.Това ми помогна ! http://bit.ly/2kqNpXz