Лияна и непълнолетната й щерка лъснаха на СНИМКИ 18+

Лияна и непълнолетната й щерка лъснаха на СНИМКИ 18+

Фолкпевицата Лияна отново хвърли дрехите и потърси вниманието на загорели мъже. Братовчедката на Константин не спира да провокира с голи снимки, но този път прекали, включвайки в порно кадрите и нейната дъщеря. 

Повечето звезди пазят децата си от медийния свят, докато Лияна съвсем осъзнато я навира под светлините на прожекторите. И няма нищо против да пусне Дениз по сутиен в социалните мрежи, а после се жалва от негативните коментари, които я определят като лоша майка. 

Лияна пак се съблече, но този път показа... СНИМКА 18+

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Li Yana (@liyana_original) on

Лияна се съблече чисто гола СНИМКА 18+

Дениз, която е плод от любовта на Лияна с турчина Махмуд, отдавна не изглежда като връстниците си. В социалните мрежи я определят като 30-годишна жена, заради силния грим, начина на обличане и корекциите. 

"Всичкото слънце, всичкото небе са мои..,както и Ваши! Разполагаме с неограничен ресурс светлина и широта, за да разгърнем целия си потенциал и да сбъднем мечтите си! Днес отново ще скъся дистанцията до осъществяването на моята мечта.. Днес отново ще направя и най-важното, да кажа на всички скъпи мои същества- Обичам те! Направете го и Вие, инвестирайте Любов- тя ще Ви се върне стократно! Единствената смислена инвестиция", прави се на поетеса Лияна под голите си снимки./show.blitz.bg