logo

Лияна и дъщеря й шокираха с фигура и гърди! СНИМКА 18+

Лияна и дъщеря й шокираха с фигура и гърди! СНИМКА 18+

Фолкпевицата Лияна е на седмото небе, след като успя да се върне от чужбина и да организира абитуриентския бал на дъщеря си Дениз. Партито се е състояло в един от най-изисканите ресторанти в София. 

Майка и дъщеря шокираха с визията си на тази специална вечер за семейството. Лияна и Дениз извадиха щедро гърдите си на показ и зарадваха не само гостите си, но и всички последователи в профилите им в Инстаграм. 

Щерката на Лияна с ново гадже... вижте какво прави зад волана СНИМКИ

"Моето пораснало детенце.. Човече мое, за теб всичко си заслужава. Заради теб, колкото и мрачно да беше понякога, аз успявах да пробия тъмнината и да видя слънцето.. Ти ме направи всесилна, мъдра и богата! Да, ти си чудото в живота ми.. Ти си безкрайността.. Ти си моето море (Дениз), море от любов! Изпълнена съм с благодарност към Бог, към съдбата, че имам Теб! Попътен вятър, Денизи.. Нека сърцето и разумът те водят все напред, и постигнеш всичко онова , за което копнее сърцето ти️ Обичам те е малко..,много повече е от това..", пише Лияна под снимката с дъщеря си. 

Лияна беше в чужбина с приятеля си, но успя да се прибере за няколко дни и да организира парти за бала на дъщеря си. Изисканото тържество се е състояло в софийско заведение с много отбрани гости. От колегите Лияна била поканила единствено Бони, както и братовчед си Константин. Украсата била страхотна и всички се забавлявали от сърце, а още на следващия ден певицата отпрашила пак за чужбина, където трябвало да придружи гаджето си, който имал неотложен ангажимент./show.blitz.bg