logo

Край! Фики Стораро реши за бъдещето си, вече ще... СНИМКА

Край! Фики Стораро реши за бъдещето си, вече ще... СНИМКА

Поп фолк звездата Фики Стораро, който направи фурор в "Като две капки вода" с превъплъщенията си, хвърли нова бомба за себе си, която предизвика бурни реакции сред феновете му.

След бляскавото му представяне в шоуто веднага се заговори, че хитовият изпълнител ще напусне редиците на "Пайнер", ще смени и жанра, в който пее.

Фики преживя нещо ужасно, обмислял дори да...

"Не е истина, че ще сменям жанра, тъй като това е музиката която до ден днешен ме е изхранвала и съм имал успехи с нея. Но аз съм човек, който обича всеки жанр музика и съм готов да импровизирам, ще имам нови изненади за хората, които слушат моята музика, защото оттук нататък ще бъде много различна... Нека хубавата музика печели, няма значение в кой жанр", заяви Фики в скорошно тв интервю, с което и отвърна на спекулациите по свои адрес.

Голяма изненада! Фики Стораро сменя поп фолка с... СНИМКА

Изпълнителят на "Ще те закарам" посреща 2021-ва с оптимизъм и вярва, че през новата година ще се завърнем към нормалния си начин на живот. Той не крие, че е нетърпелив да види какво му е приготвила тя, но в свое послание към публиката споделя: "Дадох си сметка, че понякога трябва да забавим темпото, да се наслаждаваме на времето с най-близките ни хора и да оставим стремежите и амбициите да почакат"./show.blitz.bg

Коментирай

АНОНИМЕН

АНОНИМЕН 14.01.2021 15:37

успех на господин ФИКИ

Фандъкова

Фандъкова 14.01.2021 16:02

Да не започва в чистотата тоя