logo

Фики преживя нещо ужасно, обмислял дори да...

Фики преживя нещо ужасно, обмислял дори да...

Обтегнатата ситуация с коронакризата позволи на голяма част от родните звезди да свалят маските си и да се доближат до хората с истинските им лица, с истинските им проблеми, без да е нищо да се съпостяват със звездите на небето. 

В такъв момент Фики реши да признае за своя голяма болка, която едва не го одръпва от стъпките му в музиката. Дотолкова е бил депресиран от хейта, че е обмислял крайни мерки. 

“Откакто се помня, пея и винаги съм мечтал да бъда на големите сцени, като моя баща. Радвам се, че това се случи. В началото на моята кариера ми беше много трудно. Имал съм доста тежки моменти и дори съм мислил да се откажа от музиката заради нападките и негативизма, които срещнах. Но в крайна сметка осъзнах, че те са част от нашата професия и трябва да ги приема”, откровен е певецът.

Убеден е, че когато човек е постоянен в дадена област, когато мечтае силно, винаги постига успехите, които иска. До ден днешен самият той се определя като мечтател.

Благодарен е на Галена за това, че му е подала една много стабилна ръка на доста ранен етап от неговата кариера. “Галена е уникален човек и талант. Всички можем да се учим от нейните успехи и да се надъхваме да бъдем като нея, казва той.

За изпълнителя най-важното нещо в живота е семейството му. Щастлив е, че е открил любовта в лицето на съпругата си, която го е дарила с прекрасен син. “Те са моят живот. Мечтая да имат добро бъдеще, да са щастливи, а аз да ги закрилям“ – казва Фики и не крие, че бащинството го е направило по-сериозен и по-отговорен./show.blitz.bg

 

Коментирай

Мич

Мич 23.11.2020 7:32

Не че нещо, ама няма ли българи останали в БГ?

Еееее

Еееее 23.11.2020 17:07

Та той е много по голям Българин от много българи, геьове и крадци на едро

фен

фен 24.11.2020 4:05

Фики е невероятно надарен!