Коронавирусът стресна и Преслава, вижте какво направи...

Коронавирусът стресна и Преслава, вижте какво направи...

След като вчера ви информирахме, че Джена спира с участията и пътуванията за момента от съображения за сигурност, ето, че още една поп фолк изпълнителка се реши на подобен ход.

Става дума за Преслава, която отмени публичните си изяви за неопределен период от време заради плъзналия из цял свят вирус.

Преслава нанесе жесток удар на Галена СНИМКИ 

"Скъпи приятели, бих искала да ви информирам, че отменям всичките си публични изяви за неопределен период от време. Причината за това мое решение е разпространението на така нареченият корона вирус, който вече е и в България. Това е лично мое виждане и не искам да ангажирам никой с него, както и не призовавам някой да ме последва!", написа гласовитата брюнетка в профила си в социалните мрежи. И добави:

Преслава остана само по хавлия и в много специална компания... СНИМКА 

"На фона на така създалата се ситуация в страната, при която отлагат театрални постановки, затварят кина, спортни събития се провеждат без публика и се обмисля забрана на всички мероприятия на закрито, смятам за крайно безотговорно от моя страна да продължавам да обикалям дискотеките и клубовете в цялата страна, като по този начин излагам на опасност себе си, близките ми и всички колеги и фенове, с които се срещам ежедневно.

Надявам се в най-скоро време да има решение на проблема и всички да може да се върнем към обичайните си занимания. Обичам ви бъдете здрави!/show.blitz.bg

Коментирай

Мара подробната

Мара подробната 11.03.2020 17:24

Обула ли си е гащите?

futurehealth

futurehealth 16.03.2020 9:52

банка за стволови клетки https://www.future-health.bg/