Коронавирусът стресна Джена, тя реши да...

Коронавирусът стресна Джена, тя реши да...

Певицата Джена е крайно притеснена от плъзналия по цял свят коронавирус. Певицата е решила да предприеме драстични мерки за предпазването от заразата. 

Изпълнителката на "Вижте го, жени" сподели в официалната си страница важна новина, която разочарова голяма част от почитателите й, но пък други аплодираха нейната собствена загриженост, която липсва при нашите сънародници. 

Джена превзе къщата на Рамбо ВИДЕО

"Пиша ви по повод концерта в Майнц-Германия, който трябваше да се проведе на 14.03.Поради личните ми съображения и притеснения от епидемията върлуваща във все повече държави - коронавирус, отменям участието си и ще изберем нови дати за оставащите два концерта веднага щом премине щама. Благодаря ви,за разбирането", написа тя в социалните мрежи. 

Не става ясно, дали след като има регистрирани случаи на заразени и в България, Джена ще поема участия в родината ни. Тепърва ще се решава и съдбата на нощните клубове, където всяка вечер се събират стотици хора. Чуват се слухове, че голяма част от изпълнителите сами ще ограничат изявите си за седмица-две./show.blitz.bg

Коментирай

Жик так

Жик так 10.03.2020 13:22

Наистина ли не щеше да доида да ти гледам увисналите ц......и.

http://coronavirus.eti.pw

http://coronavirus.eti.pw 10.03.2020 22:15

http://coronavirus.eti.pw

futurehealth

futurehealth 16.03.2020 9:53

банка за стволови клетки https://www.future-health.bg/