Константин и Йордан Йовчев си го мерят (СНИМКИ)

Константин и Йордан Йовчев си го мерят (СНИМКИ)

Фолк звездата Константин и най-успешният български гимнастик Йордан Йовчев се запознаха по много интересен начин и в необичайна среда. Това пък им позволи да се развихрят, бързо да скъсят дистанцията и да си поговорят на теми, които и двамата вълнуват. 

Оказа се, че певецът и световния шампион тренират в една и съща фитнес зала. И по случайност тренировките им съвпаднаха, а те двамата толкова бързо скъсили дистанцията, че веднага започнали да си говорят и да се шегуват, все едно са приятели от векове. 

Баровец! Няма да повярвате в какъв палат живее Константин (ВИДЕО)

От приказка на приказва двамата повели спор кой е по-силен. Коцето до последно се натягал, че е голям мъж и ще "го изяде с парцалките". И започнали да си го мерят един с друг. Затова решили една канадска борба да реши спора. Изпълнителят на "Черна роза" бил много изненадан от издръжливостта на иначе нисичкия Йовчев. 'Малък като залък, силен като великан", изръмжал накрая Константин към опонента си. 

Константин и Тони Стораро почерпиха за 20-годишното си приятелство (ВИДЕО)

Борбата била много оспорвана и след няколко минути и двамата решили да прекратят този спор и да не мерят сили по този начин. Стиснали си ръцете и продължили да се потят на фитнес уредите. А всички в залата им ръкопляскали и заявили, че най-добрият в попфолка и най-добрият в спорта се събрали на едно място./show.blitz.bg

Коментирай