Константин е в шок, откраднаха му... ВИДЕО

Константин е в шок, откраднаха му... ВИДЕО

Константин, както и редица негови колеги от попфолк бранша активно релаксират край морето, но редом с хубавите емоции, има и не толкова положителни.

Тези дни изпълнителят е бил нагло ограбен, докато се препича на плажа, пише "Телеграф". 43-годишният певец е направо потресен от това, което му се случи.

Коцето проговори за раздялата с жена си Надя!

Явно докато е бил в морето някой от околните плажуващи е бил достатъчно ловък и му е задигнал книгата от шезлонга и то не коя да е, а българската класика "Тютюн" на Димитър Димов.

Константин призна: Пия от 9 сутринта! ВИДЕО

Афектиран от кражбата обаче, докато описваше нелепата ситуация, Коцето обърка автора на романа и вместо Димитър Димов, каза Димитър Талев, който пък е написал "Железният светилник".

Грубата му грешка, разбира се, беше порицана от многобройните му почитатели, за които е недопустимо да се бъркат такива големи български автори, та дори и в такъв момент.

Баровец! Няма да повярвате в какъв палат живее Константин! ВИДЕО

"Искам да съобщя за един проблем. Днес някой изключително нагло, безцеремонно ми е откраднал книгата "Тютюн" на Димитър Талев.

Ще разровя всички сепарета, чадъри, шезлонги и ще видя кой ми е гепил книгата. Каква наглост", гласи дословното изказване на певеца.

В момента Константин е на почивка в Гърция заедно със съпругата си Надя и двете им деца – Мариана и Александър.

Компания на звездното семейство прави и братът на колегата му Борис Дали – Велислав, който от години работи съвместно с бившия пайнер./show.blitz.bg

Коментирай