Камелия смая всички с дълги и голи крака СНИМКА 18+

Камелия смая всички с дълги и голи крака СНИМКА 18+

Фолкпевицата Камелия отново демонстрира перфектен външен вид и голяма доза провокация. 50-годишната чалга звезда слага в джоба си по-младите колежки, които само могат да й завиждат, най-вече за дългите крака. 

Блондинката, която през последните няколко месеца реши да си ремонтира лицето, запали старстите с провокативна снимка, която развинти мъжкото въображение. А някои от псоледователите я причислиха към порноиндустрията. 

Азис, Фики и Камелия изместиха Вазов и Ботев на матурите ВИДЕО

Наскоро Камелия си кръцна носа, преди това си оправи зъбите, а сега е изпънала и бръчките на лицето си. Подмладеният вид на певицата не остана незабелязан от нейните почитатели, които въздишат по новите й снимки, на които позира по боди и дънково яке. 

Кали за носа на Камелия: Сега ти е време да... СНИМКА

"Просто е сбъркала индустрията. Така или иначе, чужденците мислят нашия попфолк за порноиндустрия", гласи един от коментарите под горещия кадър в нейната страница. 

Камелия отново е на върха на кариерата си, след като се събра с младия си колега Александър Робов и записаха дуета 'Искам да се напиеш", който се превърна в най-актуалния хит в дискотеките в момента./show.blitz.bg