Кали за носа на Камелия: Сега ти е време да... СНИМКА

Кали за носа на Камелия: Сега ти е време да... СНИМКА

Нападките към Камелия и корекцията й на носа не стихват. Феновете я обвиниха, че е станала клонинг на колежката си Емилия. Напук на всички, фолкпевицата не спира да дразни със селфита в близък план, на които акцентира върху корекцията. 

Глория удари едно рамо на Камелия, заставайки категорично зад решението й. Соня Немска пък нападна всичките си колежки, които прибягват до тази модерна вълна с резнатите носове. Не закъсня и реакцията на Кали, която директно се обърна към Камелия и й каза важни неща. 

Потрес! 50-г. Камелия се пусна без бельо СНИМКА 18+

"Много си красива! Прави каквото си поискаш! Ти си станала популярна без нито една корекция! Сега ти е време да се радваш на напредъка на естетичните корекции. Да му мислят тези, които ги правят на 20 години! Прекрасна си', пише Кали под една от новите снимки на Камелия.

Кали бърза да се оправдае пред колежката си, след като преди няколко седмици пусна забавно клипче, в което открито се подиграваше на Камелия и Преслава. Тогава всички останахме с вепчатление, че Кали е против ринопластиката и въобще пластичните корекции, но сега вече пее друга песен./show.blitz.bg

Коментирай

поуката

поуката 19.05.2021 13:49

Не вярвай на жена!

Ами,

Ами, 19.05.2021 16:16

Простовати женици-чалгарки.

ха ха Хо

ха ха Хо 19.05.2021 16:20

И Емануела като една "съблазнителка" влиза в чужди легла,но много бързо я изритват оттам.Чук и чао.