Камелия с изненадващ първи коментар след операцията на носа! Призна, че тепърва... СНИМКИ

Камелия с изненадващ първи коментар след операцията на носа! Призна, че тепърва... СНИМКИ

Каквото и да прави Камелия предизвиква вниманието, особено пък, след като наскоро си направи ринопластика и за ужас на мнозина от феновете й, вече е с коренно различно излъчване.

Поп фолк дивата стана поредната, която коригира носа си и явно е била подготвена и за мощната вълна от коментари за себе си в социалните мрежи след това.

Къци Вапцаров и Камелия в опасна близост! Ретро СНИМКИ издадоха какви са ги вършили на младини

Потвърждение е първия коментар, който прави за дръзката промяна - първо със свои снимки "Преди" и "След" в профила си, а сега и с директни думи.

В скорошно интервю пред "Труд" Камелия припомня, че само преди два месеца е празнувала юбилей, а през последните няколко години генетиката започнала да се проявява при нея. "От фамилията на баща ми сме по-присъстващи откъм носове, а с годините леката ми чупка започна да става по-видима.

Няма да повярвате как реагира Глория на атаките срещу Камелия и новия й нос СНИМКИ

Носът е един от малкото органи, които се развиват цял живот и имайки предвид, че скоро навърших 50 - просто реших да се освежа и леко да изтрия тази гърбичка и връхчето на носа, което усмихвайки се висеше малко надолу. Досега, благодарение на филтрите това не ми личеше, но на живо се виждаше. В момента още се възстановявам от тази интервенция, защото при нея трябва да мине минимум една година, за да се получи търсения резултат".

"Аз малко избързах с появата си по телевизията и се учудих, че с такъв грим изглеждам така отстрани, защото като се снимам вкъщи и има голяма разлика. Носът ми не е скъсяван, просто е изправен и е нужно повече време да се отпусне. Факт е, че в началото разликата е шокираща, но наистина това е процес, който предстои да се подобрява и тъканта трябва да се намести.

Камелия неузнаваема на последните си СНИМКИ

Така че, това не е финалния начин, както ще изглежда след една година. Вярвам в доктора,  който ми направи ринопластиката - проучила съм го, а той ми каза: "Имай търпение, ще се случи!", споделя още звездата, която изобщо не се притеснява от реакциите на хората в социалните мрежи./show.blitz.bg

Коментирай

ха ха Хо

ха ха Хо 20.04.2021 10:26

Отрязала си гъбичката на върха на носа и си сложила закачалка,а на снимката от колата се филтрирала до 17 годишна.Жалка работа.

Иванова

Иванова 20.04.2021 16:20

Беше си добре преди,какво като е бил гърбав или дълъг носа й?Носа дава идентичност ,сега прилича на всяка втора мутреса

кйъуукъъ

кйъуукъъ 20.04.2021 19:36

Накрая всички заприличват на българския Майкъл Джексън - Ваня Червенкова.

Абе

Абе 21.04.2021 15:37

Повече те харесвах натурална.Сега си в отбора на майкълджексъновците.

georgi

georgi 13.05.2021 8:06

Mnogo si e gotina. Evala ,Kamelia!

Ломонософ

Ломонософ 13.05.2021 22:33

Тази е ненадмината минетчийка .