logo

Камелия изригна: Желанието ни за живот е по-силно

Камелия изригна: Желанието ни за живот е по-силно

От 20 години насам фолкпевицата Камелия винаги е работила на Нова година. Тази година й се наложи да си остане вкъщи поради емидемиологичните мерки, но посрещна 2021 с хъс за живот и надежда идващите дни да носят повече радост. 

Попфолк звездата сподели кадър от новогодишната нощ и смая с перфектната си визия и лъскав гащеризон, който подчертава брилюнтната й фигура. Тя се обърна към своите почитатели с много трогателни думи. 

Камелия показа в какъв лукс живее СНИМКИ

„Честита Нова 2021 година !!! Беше предизвикателство всичко това, което ни се случи на всички през изминалата година. Навиците ни трябваше и се промениха. Но желанието ни за живот е по-силно от всяко предизвикателство. Така, че за себе си и за Вас желая, здраве за телата, усмивки за лицата, щастие за душата и радост всеки ден… Пазете се… Обичам Ви“, написа тя. 

Изпълнителката на "Защо повявах" се сблъска лице в лице с коварния вирус. При нея болестта прочете сравнително леко, но приятелят й Цветин бе хоспитализиран и имаше сериозна опасност за живота му. Това накара Камелия да преосмисли приоритеите си и напълно да се съгласи с емидемиологичните мерки и да не скача срещу тях, както правят голяма част от колегите й./show.blitz.bg

Коментирай

Петко

Петко 03.01.2021 15:59

Камелия вижда ти се п......