logo

Камелия показа в какъв лукс живее СНИМКИ

Камелия показа в какъв лукс живее СНИМКИ

Фолкпевицата Камелия е от звездите, които не обичат да допускат медии в личния си свят. Досега изпълнителката на "Защо повярвах" не е показвала своето убежище, но реши да се похвали с коледната си украса, а с това разкри и в какъв лукс живее. 

Коледният дух напълно е завладял сексапилната звезда, която имаше доста тежка година. Нейният любим Цветин прекара доста тежко коронавируса и се наложи да бъде хоспитализиран, а прогнозите за момент не бяха обнадеждаващи. Докато тя доста по-леко се справи с коварния вирус.

 Няма да познаете Камелия в този вид СНИМКИ

Двамата са решили да загърбят неволите си и да украсят целия си дом, за да може да се насладят по-дълго време на празничната атмосфера. За първи път Камелия ще си бъде толкова дълго време вкъщи, предвид затворените заведения и невъзможността да упражнява професията си. И за първи път си позволява чак толкова пищна коледна украса, с която се похвали пред своите последователи. 

От снимките лъсна и част от интериора в къщата на Камелия, а на една от стените се вижда рисуван портрет на нея и Цветин, а коледната й украса спокойно може да спечели някоя класация за най-оригинално и празнично хрумване. Камелия има голяма елха, няколко големи коледни фигурки, картички, бонбони и други играчки, а на нас ни се прииска да прекараме предстоящите празници в тази атмосфера и в нейната компания./show.blitz.bg

 

 

Коментирай

и какъв

и какъв 05.12.2020 9:07

е луксът,че то освен елхи и коледни украшения друго ен се вижда???

този лукс

този лукс 05.12.2020 10:02

мога да го снимам и в ДЖЪМБО - само елхи и коледни украси на снимките ?!?!

Боже???

Боже??? 05.12.2020 10:57

Лукс без деца си е пълна беднотия. Вещите не правят лукса......

hkk

hkk 05.12.2020 18:31

Първа снимка-конзолна кутия вадеща очите и липсващ ключ на осветлението ... Лукс ..много лукс

Коко

Коко 06.12.2020 15:01

Пълен кич!

Централна гара

Централна гара 06.12.2020 15:05

Лукс на ул. ЧЕРНО Лом до Централна Гара, няма що.