Какво става пак между Галена и Преслава?! Оказаха се...

Какво става пак между Галена и Преслава?! Оказаха се...

Сагата между фолкдивите Преслава и Галена не е от днес. Но тези дни Галена се постара сериозно, за да се разбере с колежката си Преслава веднъж завинаги, а признанието, което двете си размениха, удиви всички.

И за най-верните фенове на поп фолка е трудно да повярват, че двете звезди са заровили дългогодишната томахавка, при все, че през годините се е намирало винаги какво да делят - дали награди, дали фенове, дали слава.

Страшен инцидент по време на участие: Галена нокаутира танцьорка ВИДЕО

"Честитихме си с Преслава юбилеите преди два-три дена и си пожелахме да устискаме поне още 10 години, а след това ще видим", заяви Галена в интервю за Гала в "На кафе".

Както е известно, двете фолкпевици празнуват 20 години на сцена. А за своя юбилей Галена бе изненадана от мениджърката си и от приятели с парти в хитов ресторант в столицата, където тя имаше участие същата вечер.

Преслава избяга в Тайланд и прикова погледите с това ВИДЕО

Изпълнителката не скри, че е усетила, че й готвят нещо, но не е предполагала, че ще е толкова пищно и дори нейни колеги ще бъдат част от изненадата. В клуба пристигнаха Меди, племенницата на Галена – Доника и Азис.

Още с появата си Азис обра овациите, тъй като се бе облякъл с тениска, на която бе изписано името на колежката му. Той веднъж е признавал, че обожава Галена и този път отново засвидетелства любовта си към нея.

Галена за първи път потвърди публично, че с продуцентите от "Пайнер" са се разделили.

"Няма никакви драми с напускането ми, в прекрасни отношения оставам с компанията и съм им благодарна за всичко, което направиха за мен", заяви тя. И разкри, че е обмисляла вариант и за голямо шоу в най-голямата зала у нас, но заради здравословни неразположения през изминалата година е забавила подобен проект и когато това се случи ще даде не 100%, а 1001% и това, на което е способна като шоу и спектакъл./show.blitz.bg

Коментирай