Преслава избяга в Тайланд и прикова погледите с това ВИДЕО

Преслава избяга в Тайланд и прикова погледите с това ВИДЕО

В България времето вече все повече ни напомня, че сме зима, затова много родни звезди решиха да забегнат за по-топли страни, където да удължат максимално коледната си почивка. Преслава, например, си стегна куфарите за екзотичен Тайланд.

Фолкпевицата е на топло и по джапанки в компанията на дъщеричката си Паола и мъжа си Павел. И, разбира се, не пропусна да покаже на всичките си последователи какво точно прави пред един от най-популярните храмове там. А видеото, което е споделила в профила си в социалните мрежи, предизвика за кратко много коментари.

Сръбски медии скочиха срещу Преслава, оказа се... ВИДЕО 

На клипчето основен герой обаче е не певицата, а момиченцето й Паола.

Всъщност това да посреща първите дни на топли дестинации, е вече традиция за Преслава, която миналата година по същото време отново бе на екзотично местенце със семейството си.

Преслава разтърси с признание: Като просяк умираш всяка секунда, но...

Както става ясно, традицията е спазена и тази година, а на един от кадрите Преслава и Паола се щракнаха за спомен пред статуята на Big Buddha⁣./show.blitz.bg

Коментирай

беника

беника 08.01.2024 19:30

Познавам Преславчето лично! Нивируятна жина и пивица! И Паулка познавам лично - нивируятну дите и глезла. И тайланд пузнавам лично! успех, Преси! Успех! Ох! Да ни забравя - и Буда познавам още по-лично! Успех!

един

един 08.01.2024 23:54

Всичките лайна, които пишеш от много време, ще се върнат на теб и околните ти ... Не забравяй! Всъщност, вероятно и околността ти е същата...

Капитана

Капитана 09.01.2024 11:28

Обаче е двойничка на Джако Пластичните хирурзи завършват специализация благодарение на чалга певачките Браво.