Известен певец се пусна гол и показа тяло за завиждане (СНИМКА 18+)

Известен певец се пусна гол и показа тяло за завиждане (СНИМКА 18+)

Изпълнителят Лазар Кисьов от каталога на "Пайнер" се съблече и показа завидна мускулна маса и изящни плочки на корема. Перфектната му физика остави без дъх неговите почитателки в социалните мрежи, които вероятно са свалили фотоса на своите компютри и телефони и често плакнат очи по напомпаното тяло на певеца. 

Изпълнителят на "Обичам те, ама не баш" от години полога неимоверни усилия във фитнес залата, за да изглежда по този начин. Ако върнем лентата назад и проследим по-стари негови изяви, още от времето на "Мюзик айдъл", се вижда, че далеч не изглежда толкова добре, колкото днес. 

Хранителният режим също е част от ежедневието му. Лазар много рядко си позволява да съгреши с някоя вредна храна. Почти е изключил от менюто си всички тестени изделия, пърженото, както и сладкото, което се оказва най-трудно за преодоляване. 

Тайната на плоския корем открива в правилното хранене, но и ежедневни упражнения за плочки. Не минава и ден без да отдели 30 минути за упражнения за корем, а резултатът е налице. 

Зимата се бил отпуснал леко и започнал да губи форма. С настъпването на летните дни обаче се заел сериозно с тренировките и храненето си и се похвали с първи фотос след положените усилия. Той нажежи страстите и с това, че се пуснах по халат, вързан небрежно през кръста. неговите фенки се размечтаха, а някои от тях са доста смели и му предложиха да свали и хавлията, за да видят какво се крие под нея./show.blitz.bg

Коментирай