Изненада! Галена обяви неочаквана раздяла със... СНИМКА

https://show.blitz.bg/folk/iznenada-galena-obyavi-neocakvana-razdyala-ss-snimka Show.blitz.bg
Изненада! Галена обяви неочаквана раздяла със... СНИМКА

Поп фолк звездата Галена изненада много феновете си с това, което обяви преди броени часове в социалните мрежи. От написаното в поста й става ясно, че тазгодишния сезон на "Гласът на България" е бил последен за нея като ментор.

Емоционалният пост на изпълнителката предизвика бързо вниманието на последователите й, които не могат да си обяснят от какво е продиктувано решението й, макар тя да загатва за следващ голям проект.

Обрат в отношенията на Галена и Преслава, феновете им са в шок СНИМКИ

"Гласът на България” е вълнуваща емоция. За мен беше истинско удоволствие да се докосна до таланта на всички участници от последните два сезона, да работя с невероятния екип, който прави предаването, да споделя всичко това с моите любими Дара, Любо и г-н Лечев. Благодаря им за смеха, за сълзите, за музиката!

Криско с любопитно признание за омешване с Галена и Тони Стораро ВИДЕО

Аз изпълних своята мисия — на сцената да звучат повече от нашите прекрасни български песни! Обичам да спирам, когато ми е най-хубаво, затова е време за следващия голям проект. #ОтборГалена завинаги ще остане в сърцето ми! Даре, Жаки, честита победа!", пише Галена, която в предишния сезон на музикалния формат изведе до призовото място фолклорната певица Петя Панева./show.blitz.bg

 

Горещи

Коментирай
8 Коментара
Галена
преди 1 година

Разделям се със вибратора . Галин ми подари кочан царевица

Откажи
кифла
преди 1 година

тъз гудина смядовката похарчи едни пари за трето място,зарад нея не съм гледал предаването но другата година с удоволствие ще го кледам без нея

Откажи
шщд
преди 1 година

Разкарайте оная с голямата зурла!

Откажи
men mi haresva
преди 1 година

na galina klip4eto ot vanata hubavo e za kura

Откажи
изненадан
преди 1 година

Как е възможно някой, който няма дори един самостоятелен концерт, да е ментор на певци. Тази Галена е просто една кръчмарска певица, няма на какво да научи когото и било. Дано обаче да не я заменят с още някой, който няма и един концерт.

Откажи
фармацевт
преди 1 година

Сега е модерно да се разделяш по "социалните мрежи"!!

Откажи
Galin
преди 1 година

Деебатаауруспия кръчмарскадееба! Самокурове са й в главата!

Откажи
Халина
преди 1 година

Заради нея Соня Михайлова е изпуснала победата. Облаче ли бяло не е песен за конкурс. Галена специално е провалила Соня.

Откажи