Изненада! Галена дебютира като актриса в Лондон заедно с... СНИМКИ

Изненада! Галена дебютира като актриса в Лондон заедно с... СНИМКИ

След успешното си представяне още при дебюта в "Гласът на България", ето, че поп фолк дивата Галена поема към поредното си сериозно предизвикателство - да се пробва като актриса.

Изпълнителката е поредната родна певица, която прави опит да се докаже и на театрална сцена. В случая Галена ще вземе участие в постановката "Направи ме луд", която се играе пред българска публика в Лондон на 30 януари.

Галена призна какъв натиск е имало към Петя преди финала в "Гласът на България" СНИМКИ

Поп фолк певицата ще бъде на една сцена заедно с имена като Руслан Мъйнов, Ненчо Илчев, Мария Сапунджиева, Кирил Ефремов и Тихомир Благоев.

"Изключително съм щастлив да бъда на една сцена с толкова талантливи актьори. Всички са великолепни и много се забавлявам", коментира предстоящата постановка и колегата на Галена - Фики Стораро, който също ще вземе участие, пише "Телеграф".

Галена проби в сръбското кино! Ето как и къде

Припомняме, че до момента опит на театралната сцена вече имат Есил Дюран, Роксана и Камелия, която може да се похвали вече и с филмови роли в няколко заглавия./show.blitz.bg  

 

Коментирай

........па

........па 23.12.2021 11:55

Отвратително.Чалга и театър са две самоизключващи се неща.

НИКО"Я

НИКО"Я 23.12.2021 12:56

Вярно отвратително. Какво е това лансиране на тая Галена. В който и саит да вляза все Галена. Знае ли колко не са гледали Гласът на България заради нея, включително и аз.

Да не

Да не 23.12.2021 17:24

е някоя порно-постановка?

Бай Ху

Бай Ху 24.12.2021 10:45

Галена е мноо яка пудга.