logo

Изненада! Емилия прати sms на Камелия в ефир и я... СНИМКИ

Изненада! Емилия прати sms на Камелия в ефир и я... СНИМКИ

Емилия предизвика много любопитство в зрителите с това, което направи в ефир към колежката си Камелия, с която напоследък често е сравнявана в медийни публикации, след като и двете се подложиха на модерната напоследък сред звездите ринопластика.

Това се случи в предаването "Мармалад" по bTV, където изпълнителката на "Луда по тебе" прие предизвикателството от колежката си Емилия, а именно - да изпълни сватбарския ритуал – ръченица с пиле. Емилия и Георги Линев бяха гости на Радост Драганова и Иво Аръков.

Камелия и Емилия потресоха феновете си, все по-трудно се различават... СНИМКИ

Изпращането на есемеси на случайни хора от телефонните указатели на гостите е сред редовните шеги в предаването.

Закачката между Емилия и Камелия бе интересна, предвид факта, че двете вече визуално толкова много си приличат след направените ринопластики, че никак не е трудно за мнозина да ги помислят за сестри. Двете певици демонстрират добри отношения помежду си и даже нещо повече - обмислят да направят и дует.

Камелия си клъцна носа СНИМКА

"Ситно, ситно, па задръж", отговаря Камелия на въпроса: "Как си с ръченицата?". "С Иво Аръков ли ще друсам тая ръченица?", пита на свой ред певицата. Емилия я поздрави през смях и отбеляза, че колежката й се е досетила, че това е шега от "Мармалад". "С Камелия сме. Знаеш, че за теб винаги сме готови", отговори фризьорът Момчил. Тони Стораро също бе сред избраните, които получиха смс от Емилия. "Ами аз съм много зле с танците. А и започнах почти всеки ден да съм на работа. Затова няма да мога", отговори Стораро.

Емилия се показа без капка грим! Взела трудно решението да... СНИМКА

Николета Лозанова също като Камелия се досети, че Емилия участва в "Мармалад": "Хващаш ме в кухнята да пека една кокошка. Всъщност, ако искаш, да я взимам и да идвам в "Мармалад"./show.blitz.bg

Коментирай

Истината

Истината 11.06.2021 22:52

Каквото и да правят има 20-годишни които изглеждат по-добре от тях не може 50 годишна жена да си прави корекции и да изглежда като 20-годишна

Вова

Вова 12.06.2021 15:09

Времето е безпощадно!!

Една

Една 13.06.2021 14:27

Пустото му време тече неумолимо и оставя своя отпечатък. Можеш да го забавиш,но никога да го спреш. А така искам....