Камелия си кръцна носа СНИМКА

Камелия си кръцна носа СНИМКА

Фолкпевицата Камелия използва извънредната ситуация в страната и затворените нощни клубове, в които основно са нейните участия, за да направи подобрения по себе си. 

Изпълнителката на хита "Луда по тебе" е кръцнала носа си и нейни фенове я нападнаха, че е заприличала на колежката си Емилия. 

Камелия проби в киното! Звездата ще си партнира с Джаро и Рачков ВИДЕО

В началото на годината русата сексбомба чукна 50 години и сериозно се е замислила как да се ремонтира, че да не загуби своя чар и сексапил. И след като си оправи зъбите и вече се усмихва със снежнобяла усмивка, идва ред и на големия нос. 

От последната снимка на певицата се вижда, че е кръцнала носа си. Нейни фенове я сравниха с Емилия, която също няколко пъти коригира дихателния си орган. При всички положения не е прекалила в рязането, както направи колежката й Преслава преди две години. 

Именно заради злобните коментари по колежката й, Камелия дълго обмисляла дали все пак да се подложи на такава интервенция. Съветвала се със специалисти и настояла съвсем леко да бъде подкъсен, за да избегне хейта, който отнесе Преслава./show.blitz.bg

 

Коментирай

Петел

Петел 12.03.2021 13:23

Искам да и изям поничката

Кирчо

Кирчо 13.03.2021 15:54

И аз искам петльо

natalkadb

natalkadb 15.03.2021 8:44

Това вече няква нужда ли стана да си режете носовете,,, на концерти ,като излизате ,ще бъдете еднакви ,но с различни прически ,,,,вие луди ли сте,, какви сте ???

Чочо

Чочо 15.03.2021 17:08

Тая дрисла миризлива се чуди по цял ден какво да прави .Паразит