Ивена кара ски с екипа на националния ни отбор СНИМКА

Ивена кара ски с екипа на националния ни отбор СНИМКА

След като снегът така и не пожела да натрупа, фолкпевицата Ивена замина високо в планината, за да му се порадва. От 10 дни вечно усмихнатата изпълнителка е с компания в Боровец, където се любуват на снежната покривка и любимото им хоби - карането на ски. 

Ивена издаде доста пикантни неща пред наш репортер, които не е споделяла до този момент. Доста години не се е била качвала на ски, тъй като била претърпяла сериозна травма. А сега пък кара с екипа на националния ни отбор по ски, с който се явиха на състезанието в Сочи. 

Няма да познаете Джина Стоева и Ивена в това ВИДЕО

"Не бях се качвала на ски от три години, защото преди доста време бях паднала лошо. Малко се бях уплашила и сега започнах да карам с каска и преди 10 дни се пуснах на пистата след тази дълга пауза", издаде Ивена пред наш репортер. 

Изпълнителката на "Наранявай" се чувства добре в компанията на своите приятели. "Голяма група сме, караме ски и пийваме винце. Един мой приятел си е взел колело за писма, което е много интересно и досега не съм виждала такова в България, тъй като е доста скъпо. Та и с него пада голяма емоция", смее се още тя./show.blitz.bg

 

 

Коментирай