Няма да познаете Джина Стоева и Ивена в това ВИДЕО

Няма да познаете Джина Стоева и Ивена в това ВИДЕО

Джина Стоева и Ивена доказаха, че във попфолка може да съществува приятелство. Първият им дует "Една новина" излиза преди 9 години. А сега се събраха и за нов проект - "Наранявай", с който ще атакуват музикалните класации.

Певицата Джина Стоева се появява с няколко нови визии, с които успя да шокира дори най-заклетите си почитатели. Изпълнителката на "Докога" винаги се е преобразявала в своите видеоклипове, което ги прави интересни и чакани от феновете. След творческата пауза, която направи след раждането на дъщеря си Ивая, чалга дивата впечатли с визия.

„Ивена беше инициаторът. Това е първият ми музикален проект след появата на дъщеря ми Ивая. Последно снимах видеоклип бременна в третия месец. Много бързо след раждането започнах отново да ходя по участия, но за записването на нови сингли не бях мислила. Майчинството променя приоритетите. Някак ежедневието и грижите по детето те улисват, наслаждаваш се на всеки миг и спираш да бъдеш толкова амбициозен в професионално отношение. Поне при мен беше така. Но Ивена предложи да се нагърби с тежката работа около организацията и аз си казах: „Защо пък не?“. Честно казано в последствие ми стана приятно отново да се суетя около това, как ще изглеждам, какво ще бъде, очакването да видя крайния резултат – беше приятна тръпка“, коментира Джина Стоева.

Джина Стоева и Ивена са близки приятелки от дълго време. И двете са родом от Русе, а в началото на кариерата си са живели в обща квартира, където се заражда дружбата им. От тогава до днес винаги се подкрепят във вземането на важни лични и професионални решения. Заедно двете напуснаха бившите си продуценти през 2015 г. и сега се самопродуцират./show.blitz.bg

 

 

 

Коментирай