logo

Ивана стана клонинг на Николета и реши да се закача с млади мъже ВИДЕО

Ивана стана клонинг на Николета и реши да се закача с млади мъже ВИДЕО

Ивана реши да изпрати 2019 г. с нова песен. Тя зарадва своите почитатели с "Аз съм твоя", след като почти година не бе пускала нищо ново. 

Мегазвездата на "Планета" обаче показа доста променена визия, с което изненада и най-заклетите си почитатели. Една от визиите в клипа обаче успя да ги шокира, а мнозина смятат, че това не е Ивана. Те сравниха чалга дивата с опит да изглежда като Николета Лозанова. 

Ивана с емоционално признание... СНИМКА

 Ивана 

Факт е, че в определени моменти гримьорите, а вероятно и монтажистите, са прекалили с грима и фотошопа. До такава степен са лъснали лицето на Ивана, че тя наистина е смъкнала поне 20 годинки от плещите си и е станала клонинг на Николета Лозанова.

Запознати издават, че със сигурност става въпрос за добър фотошоп, тъй като видели Ивана зад кулисите на концерта на "Планета" в началото на декември, където се разхождала без грим и изглеждала потресаващо. 

Прави впечатление и това, че Ивана все си избира млади сценични партньори за своите видеоклипове, които не подхождат на нейната възраст. "Да вземе пример от Глория, която съобразява кого снима и не става за смях", съветват я в социалните мрежи. 

 Николета Лозанова

Не можем да отречем, че Ивана е смъкнала доста килца, което я мъчеше през цялата й кариера. Годинките обаче си оказват влияние и тя няма как да избегне от това. През януари ще навърши 51 години, а изглежда славата вече не я блазни и участията й са предимно по частни партита, а не в оборотните чалготеки./show.blitz.bg

 

Коментирай