Ивана щяла да става лекар

Ивана щяла да става лекар

Бляскавата си кариера във фолка Ивана прави като на шега. В началото се захванала с музика, мислейки си, че това ще й бъде просто хобито. Но нещата тръгват и тя се превръща в една от най-големите звезди от този жанр. А с това попарва голямата мечта на нейната майка, която имала друго виждане за живота и професията на щерка си. 

Ивана е от изпълнителите с висше образование. Тя е завършила икономика, но винаги музиката й е била на сърце. "Баща ми отрано е проверил и разбрал, че съм музикална. Естествено много се гордееше с това и още от малка започна да ме води със себе си, когато имаше ангажименти. Пяла съм с него по събори, по свтаби... къде ли не. Сега си давам сметка колко неща съм научила неусетно, в движение. "Хванала съм му чалъма", както се казва и когато тръгнах самостоятелно по моя си път, когато се осъзнах като по-зрял артист, разбрах, че това ми е станало втора порода", споделя певицата в свое интервю. 

Майка й обаче имала други амбиции за нея. Много искала да стане лекар. Настоявала да получи образование и професия. Музиката я тегли и малко като на шега прави първите професионални крачки, а то пък взе, че се получи. "Ако трябваше сега да решавам наново и имах знак, че това ще ми е призванието, щях да поема веднага по този път", допълва тя. 

През годините е печелила безброй награди, а в колекцията си има и най-престижните. Признава, че всяка статуетка е удовлетворение, но и голямо задължение да можеш да докажеш, че си заслужил това отличие. Радва се на конкуренцията, когато е градивна. Убедена е, че хората не са глупави и много бързо отсяват кадърните от некадърните изпълнители. Не случайно вече 20 години не спира да е сред големие имена в бранша и да радва с нова продукция. /show.blitz.bg  

 

 

Коментирай

C SC run e

C SC run e 11.02.2019 0:42

Айде стига глупости... Лекар щяла да става, то така се става... От ремаркетата по сватбите, че в лекарския кабинет. Още малко и ядрен физик ще я изкарате. Като си измисляте поне се стремете да е реалистично!

taka e

taka e 12.02.2019 0:25

ако ти е омръзнало да ти викат кюфте,пълничката,дебелата вземи си това ,гаратирам ще спреш да плюскаш като луда,ще остлабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2kqNpXz