Ивана призна от какво се е разболяла и защо се е притеснила за себе си

Ивана призна от какво се е разболяла и защо се е притеснила за себе си

Преди две седмици Ивана стресна почитателите с новината, че е болна. Певицата отмени изявата си в "Забраненото шоу на Рачков" и още повече подсили притеснението сред нейните най-верни почитатели. Повече информация не поднесе. 

Здравословното състояние на мегазвездата се оказа водещо в жълтите медии, а теориите какво точно й е на Ивана са хиляди. Най-накрая тя реши да признае защо е отменила участията си за две седмици и през какво е преминала. 

„Чак аз се притесних за себе си, изчитайки всички глупости от типа на „тежко болна“ и „попфолкът скърби…“. Да, знам, че заглавията продават, но това надмина всички човешки норми! ЖИВА и ЗДРАВА съм си и никога, Слава на Бога, животът ми не е бил „застрашен“.

Ваксинирах се още през юли и сега преминах през Ковид- много леко, на крака. Мина като лека настинка или грип, затова не можах да се включа в „Шоуто на Рачков“. БЛАГОДАРЯ сърдечно на всички за хубавите думи, за пожеланията и подкрепата!“ – написа тя в социалната мрежа./show.blitz.bg

 

Коментирай

Д-р Радева

Д-р Радева 03.12.2021 12:56

Душа, удари една бустерна, все пас си на години...

Коци

Коци 03.12.2021 18:54

Ивана върза тенекия на Рачков, защото едно е фото шоп, друго е цяла България да види реално какво представлява Ванчето Калудова. Пуста суета.

Умна жена

Умна жена 04.12.2021 2:17

Взела е мерки навреме и го е изкарала леко, а не като откачените антиваксъри. Бустерна не и е нужна тъй като инфекцията играе роля на бустер.

Сиси

Сиси 04.12.2021 21:38

А не можеше ли още отначало да си каже истината! Все гледат да се правят на интересни!