Ивана остана кожа и кости! Феновете й са претеснени за нея... СНИМКА

Ивана остана кожа и кости! Феновете й са претеснени за нея... СНИМКА

Какво се случва с Ивана?! Този въпрос си задават нейни почитатели, които са силно притеснени за здравословното състояние на любимката си. 

Вече няма и помен от някогашната закръглена певица. Изпълнителката на хита "Нещо нетипично" рязко смъкна килограмите, а на последната й снимка просто не прилича на себе си. Това породи ожесточена дискусия в социалните мрежи между нейни почитатели, които откровено не одобряват новата й визия. 

Ивана пусна снимка, на която позира с къса рокля, за каквато си мечтае през цялата си кариера. И вече може да си го позволи, тък като е останала кожа и кости. 

Нейни почитатели се възмущават на променята и се притесняват, че тя се дължи на сериозен здравословен проблем. Откровено коментарите сочат, че харесват Ивана по-пухкава. 

"Чудя се как можа да се докара така... .Само едни големи очи са останали", "Това не е Ивана, няма нищо общо с онази хубава Ивана, която беше. Права е жената като казва, че само очите и са същите", "Само очи и зъби.Къде отиде истинската жена с топлата усмивка.Май,колкото остаряваме по глупави ставаме", са само малка част от коментарите под фотоса. 

Естетсвено, има и такив,а които защитават любимката и се набедиха останалите в типично българската черта вечно да мрънкат и да не са доволни от нещо./show.blitz.bg

Коментирай

Jon

Jon 19.06.2021 12:40

Tia plateni k...vi se praviat neznaino zahto ot kradivi na grozni tva e novoto groznoto iizkrivenoto da se nari4a krasivo

Дияна

Дияна 19.06.2021 15:04

Когато беше по-пълна ,как може да е толкова пълна сега пък защо е отслабнала.Оставетея на мира жената

Анонимен

Анонимен 19.06.2021 19:57

Много си е хубава и така.Винаги е била страхотна и ще си остане такава.Браво че е успяла да намери диетата за нея която дълги години я е търсила.НАПРЕД И НАГОРЕ.

Геле

Геле 19.06.2021 20:03

Я оставете жената на мира! Ако иска ще е слаба, ако иска пухкава! Вас какво ви интересува!? Аз си я харесвам ВСЯКАКВА!!!

кирчо

кирчо 19.06.2021 22:35

Хуй оправя ,хуй разваля,да е жива и здрава.

Габрово

Габрово 19.06.2021 22:55

Абе и кльощава и дебела и дърта да е , пак бих я дръпнал ако имах време, че той живота тече и изтича, ама като все не ми стига времето за нищо.....

Хххх

Хххх 20.06.2021 8:10

Тоя нископърдящ пудел къде е тръгнал да се снима като убавица

Пепи

Пепи 11.07.2021 7:01

Да събираме капачки ли, как да и помогнем,а?