logo

Ивана обяви нещо извънредно! На рождения си ден ще... СНИМКА

Ивана обяви нещо извънредно! На рождения си ден ще... СНИМКА

Фолкпевицата Ивана се вслуша в хороскопа от предаването на Гала "На кафе" и обяви изненадваща новина в деня, в който звездите го предопределиха за най-успешен ден за ново начинание. 

Певицата на народа обяви какво ще прави на рождения си ден, който е в края на месеца. А новината породи скандал сред почитатели на лекия жанр и замесиха пайнерката с скандал с колежки. 

"Реших на 31-ви януари, на рождения ми ден, да кача моя #MASHUP. Ха, сега, кои ли песни съм включила?!", пита своите почитатели Ивана. 

 

Според хороскопа при ГАЛА (GALA) в На кафе, днес- понеделник ми е прекрасен ден и реших на 31-ви януари на рождения ми...

Публикувахте от Ivana в Понеделник, 25 януари 2021 г.

Изпълнителката на "Нещо нетипично" не издава дали ще пее свои песни или хитове на колеги. Новината породи ожесточени спорове в социалните мрежи и почитатели на нейни колежки я нападнаха, че се опитва да ги копира. 

Повод за тяхната реакция е модата във фолка да се правят подобни MASHUP, в които изпълнителите пеят свои или чужди песни с нов аранжимент в подбран микс. По време на пандемията това се оказа за предпочитане от артистите, вместо промотиране на нови проекти.

Първа с такъв микс се появи Преслава, след което Джена и Деси Слава взривиха със свои творения. Фенове на Преслава набедиха Ивана, че следва нейните стъпки и открито я набедиха в копиране. 

Всъщност, още по време на коледните и новогодишни празници през 2019 година Емилия бе първата от бранша, която направи такъв микс с култови песни за маса от репертоара на Наско Ментата. Тя поведе крак и може да се окаже, че вкара новата мода в попфолка, от която се възползват всички нейни колежки./show.blitz.bg

Коментирай

Китаристът

Китаристът 26.01.2021 10:50

Срещал съм я преди повече от десет години. Държи се приятелски и не се звездее, готин човек. Чалга не слушам, добра певица е. Може да пее повече фолклор, но пазара взима жертви...

Бате

Бате 26.01.2021 12:34

Ивана, много страшна на снимката. Все по зле. Старост нерадост.

баста на чалгата

баста на чалгата 27.01.2021 12:20

Не ме интересува.