logo

Ивана каза цялата истина за "Пайнер"

Ивана каза цялата истина за "Пайнер"

Няма човек, който да не знае коя е Ивана и поне веднъж да е танцувал на нейна песен. Тя се наложи на пазара като различен продукт и не случайно я обявиха за "Мегазвезда". 

Вече 21 години работи съвместно с фирма "Пайнер", но последните години феновете не ги отчитат като особено успешни. Това породим слухове, че изпълнителката на "Нещо нетипично" ще бъде поредната звезда, която ще напусне издателите си и ще продължи пътя си сама. 

Ивана показа родителите си СНИМКА

Навръх Кръстовден Ивана се разчувства и сподели с почитателите си каква я кара да изпадне в това емоционално състояние. А в основата е "Пайнер". От думите й става ясно дали обмисля да се махне от димитровградската компания. 

"С годините все повече се убеждавам, че няма случайни неща и ще ви споделя защо. Преди 21 години точно на този ден- 14-ти септември, подписах договор с музикална компания "Пайнер" и това промени живота ми. Тогава не знаех, че това е толкова специален ден. Има предопределени неща, които никога няма да намерят обяснение, затова вярвам, че единствено Бог "знае" какво и кога да ти даде! Трябва само да му се довериш и благодариш", пише Ивана в социалните мрежи. 

През далечната 1999 г. Ивана и "Пайнер" си стискат ръцете и още с първата песен се вижда, че ще имат успех. Само след година измества Глория от всички класации - нещо, което до този момент никой не можеше да стори. Прибира най-престижните награди, прави запомнящи се хитове, но в последните години избяга от комерсиалното звучене и загуби своите позиции в музикалните класации, но все още се радва на уважение и признателност./show.blitz.bg

Коментирай

Вели

Вели 16.09.2020 21:42

И къде са й мислите за Пайнер, че не разбрах?

Баба

Баба 18.09.2020 0:32

Е , чудесно написана статия , нищо не се разбра от нея !

Сашо

Сашо 19.09.2020 18:53

Нищо не разбрах!